Visszajelzés
Belépés
Pillanat...

Fizetési és Szállítási Feltételek

Házhozszállítási lehetőségek

GLS futárszolgálattal

Termékeinket kényelmes és gyors házhozszállítási szolgáltatásainkkal is megrendelheted. Csomagjainkat a GLS futárszolgálat 24 órán belül szállítja ki a megadott szállítási címre.

Átvétel GLS CsomagPonton

Rendelésedet az országszerte több, mint 600 GLS CsomagPont egyikére is kérheted, ahol akár utánvétes fizetéssel egyenlítheted ki a megrendelést, de természetesen online fizetést vagy banki átutalást is választhatsz. A rendelésed leadásakor a “Szállítási mód” megadásánál a “GLS CsomagPont” opciót kiválasztva választhatod ki a hozzád legközelebb eső várost és az ott elérhető CsomagPont átvevőhelyeket. Miután kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb átvevőhelyet, azonnal megjelennek a hozzá tartozó részletes adatok, beleértve a nyitva-tartást, melyet mindenképp vegyél figyelembe a tervezett átvételi időpontod előtt.

A szállítás díja

Budapesten Nettó 0 Ft felett INGYENES, alatta Bruttó 800 Ft!

Budapesten kívül Nettó 15.000 Ft felett INGYENES, alatta Bruttó 1.200 Ft!

Az expressz házhozszállítás díja (csak Budapesten elérhető) Bruttó 2.500 Ft

További részletek

GLS szállítás:

A csomagokat a megrendeléstől, - illetve előre átutalás és bankkártyás fizetés esetén a számla ellenértékének beérkezésétől- számítva a GLS futárszolgálat 24 órán belül szállítja ki a megadott magyarországi címre.

Amennyiben az adott napon 12:00 óráig adod le rendelésed, már 1-2 napon belül kézbe is veheted a megrendelt termékeinket, köszönhetően extra gyors szállítási rendszerünknek.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben, azaz 8-17 óra között elérhető kiszállítási címet és telefonszámot adj meg.

Ha mégsem lennél elérhető a megadott címen, abban az esetben is van lehetőség egyeztetni a futárszolgálattal. Amennyiben a Futár nem talál otthon, telefonon fog felkeresni és egyeztetnek egy mindenkinek megfelelő közös időpontot.

A GLS csomagok után követésére az alábbi oldalon van lehetőség:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

A GLS-től kapott csomagszám megadását követően látható lesz a csomag aktuális státusza illetve hogy a kiszállítás folyamatában merre tart.